"Az apciak voltak a legügyesebb honvédek"

2014.05.27.

Több fordulós honvédelmi versenyen  vettek részt a hetedik osztályosaink közül néhányan.

Kutatómunkát végeztek, fogalmazást , beadandó munkákat, teszteket készítettek, melyek olyan sikeresek voltak, hogy Egerbe az Agria Park  rendezvényére is meghívást kaptak, ahol  elbeszélésüket a közönség előtt bemutathatták.

Majd  " huszonegy hetedik osztályos általános iskolás csapat részvételével rendezték meg  a Hertelendy Gábor megyei honvédelmi vetélkedő döntőjét az egri Kossuth Zsuzsa Szakközépiskola sportpályáján.

A három-, illetve négytagú csoportoknak több fordulóban kellett összemérni tudásukat: már tavaly kaptak online feladatokat, amelyek az elméleti felkészültségüket mérte, s onnan juthattak el a végső, gyakorlati megmérettetéshez.

A tíz állomáson különböző rendvédelmi és államigazgatási szervezet képviselői várták a gyerekeket. Volt 400 méteres akadálypálya, ahol eleinte gerendával kellett egyensúlyozni, majd autógumikban ugrálni, de megismerkedhettek a gépkarabély szét- és összeszerelésével, kipróbálhatták a lövészetet légpuskával, légpisztollyal, illetve íjjal is. " - írja a www.heol.hu.

A legjobban a mi csapatunk  teljesített !

Ők hozhatták haza a  vándorserleget és ők mehetnek az egyhetes balatoni táborba.

Gratulálunk minden tanulónknak és a felkészítő pedagógusoknak,

akik a hónapokig tartó munkában részt vettek!

Büszkén gratulálunk az Egerben küzdő fiúknak,

akik ügyességükkel végül győzelemre vitték a csapatot!

 

 

"Az apciak voltak a legügyesebb honvédek" hozzászólásai

  • mitzkinekissedina mitzkinekissedina:

    Gratulálok! Nagyon szép eredmény!

Szólj hozzá

0.034 mp